Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră fata de compania noastră!

 

     Societatea comercială NEURONIC TRADE S.R.L. a luat fiinţă în primăvara anului 1993 ca societate cu răspundere limitată, fiind fondată de câţiva specialişti în domeniul tehnicii de calcul şi electronicii, cu experienţă în proiectarea şi dezvoltarea structurilor digitale, experienţă dobandită la Institutul pentru Tehnică de Calcul – Timişoara, în anii ’80.

  

 

 

 

 

 

Experienţa şi motivaţia echipei noastre asociate cu renumele furnizorilor noştri şi cu performanţele şi calitatea produselor oferite, constituie garanţia unui partener competent şi de încredere pentru dumneavoastră.

 

 

 

 PRINCIPIILE SI VALORILE IN CARE CREDEM

_______________________

Profesionalism

     Tratăm cu seriozitate ceea ce facem şi ne dorim cele mai bune rezultate atât pentru clienţii noştri, cât şi pentru noi.

Promptitudine

     Noi stim că timpul este cea mai valoroasă resursă.

Pasiune

     Ne place ceea ce facem şi asta se vede in rezultate concrete.

Ne puteți suna, scrie un email sau de ce nu, face o vizită la sediul nostru, dacă aveți întrebări sau solicitări cu privire la produsele și/sau serviciile noastre.

   Echipele noastre de vânzări și de asistență relații pentru clienți beneficiază de instruiri periodice de specialitate, managementul companiei fiind orientat către dezvoltarea personală a propriilor angajați. Personalul este atent selecționat, calificat și dotat, agenții fiind antrenați special și instruiți pentru a face față oricărei situații și a asigura buna desfășurare a activităților la care iau parte.