Neuronic Trade adauga valoare si seriozitate in tot ceea ce ofera, devenind astfel partenerul preferat în dezvoltarea soluţiilor IT atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice, inca din anul 1993. Echipa noastra de profesionisti, ofera servicii de calitate si sunt pregatiti sa raspunda oricarei solicitari venite din partea clientilor nostri.

 

SERVICII DE MENTENANTA A ECHIPAMENTELOR

 verificări și testări pentru echipamente hardware; actualizarea aplicațiilor existente; devirusări; instalare de programe / drivere cu licență; mentenanța rețelelor de calculatoare / rețele de date

SERVICII DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII IT 

asigurăm asistență IT, atât pe baza unor contracte la termen cât și punctual, în funcție de nevoile clientului

PROIECTARE, CONFIGURARE SI IMPLEMENTARE DE SALI MULTIMEDIA 

proiectăm și implementăm, în funcție de nevoile clientului, sisteme multimedia atât pentru realizare / vizualizare de prezentări cât și pentru videoconferințe

SOLUTII DE STOCARE A DATELOR

Fie că doriți o capacitate de stocare a datelor mai mare sau doriți un backup în timp real și acces ușor și rapid la datele salvate, vă putem oferi diverse soluții care în mod sigur vor veni în sprijinul activității dumneavoastră, fie că vorbim de sisteme de date locale sau la distanță.

CONFIGURARE DE SERVERE DE RETEA / SERVERE WEB

implementare de soluții bazate pe tehnologii Unix / Windows

RETELISTICA SI CABLARI
STRUCTURATE

proiectare, implementare și dezvoltare de rețele IT, instalare și configurare echipamente de rețea

 

INCHIRIERE ECHIPAMENTE

sistem calcul, laptopuri, monitoare, videoproiectoare pentru cursuri, expozitii, conferinte

     Pentru companii, Neuronic Trade vine cu oferte si mai avantajoase. Ai posibilitatea de a inchiria pe termen scurt sau pe termen lung, echipamente IT pentru a evita investitii care se pot dovedi inutile, mai ales in cazul fluctuatiilor de personal sau in cazul unor proiecte periodice. In loc sa achizitionezi laptopuri  pe care sa le folosesti doar cateva luni si apoi sa te chinui sa scapi de ele la preturi mult mai mici decat cele de achizitie, le poti inchiria de  la Neuronic Trade  pentru perioada de care ai nevoie. Calculatoarele vin echipate chiar si cu licente Windows astfel ca economiile facute sunt si mai mari.

     Atunci cand bugetele sunt la limita si mereu sub presiunea economiilor ce trebuie facute, poti gasi solutii avantajoase apeland la serviciile Neuronic Trade, avand in acelasi timp rezolvata problema tehnicii de calcul necesara desfasurarii in conditii optime a activitatii tale.

Pret informativ 10Euro/zi calendaristica+tva.

Pentru a inchiria mai multe produse, va rugam sa solicitati o oferta personalizata. 

 

 

 

 

NEURONIC TRADE este furnizor de soluţii complete, personalizate, în domeniul IT.

ASIGURAM SERVICE PENTRU ECHIPAMANTE IT 

     Va oferim servicii de diagnostic și reparare pentru echipamente IT, consultanță (pentru orice tip de proiect de dezvoltare IT) și asistență IT .

ABONAMENT

Pe baza unui abonament de service, caz in care se executa periodic operatiile de intretinere preventiva a echipamentelor si in plus beneficiati de interventii suplimentare si tarife speciale de schimb, consumabile sau echipamente.

INTERVENTII LA CERERE

- proiectari, instalari, configurari si administrare de retele
 - Instalari si configurari sisteme de operare, aplicatii si servere
 - Livrari de echipamente IT (calculatoare, notebook-uri, imprimante, multifunctionale, copiatoare, fax-uri, plottere, si altele)
- Livrari de consumabile originale, compatibile sau remanufacturate (solutie care scade cu peste 50% costul consumabilelor)